Taxi Bloemendaal heeft al jaren ervaring met het leveren van verschillende diensten wat betreft zakelijk vervoer, bijvoorbeeld directie- en VIP vervoer of vervoer naar buitenlandse bestemmingen.

De taxi’s van Taxi Bloemendaal die worden ingezet voor zakelijk en VIP vervoer zijn niet ouder dan drie jaar en worden dagelijks schoongemaakt en gepoetst. Het dakbord wordt altijd verwijderd, tenzij u dat niet wenst.

Taxi Bloemendaal beschikt over zeer geschikte en nette chauffeurs die reeds jarenlange ervaring hebben met zakelijk vervoer in de omgeving Bloemendaal en ver daarbuiten.

Mocht u het wensen is Taxi Bloemendaal ook bereidt chauffeurs met taxi tegen een interessante all-in uur tarief te leveren.

Taxi Bloemendaal biedt verschillende betalingsmogelijkheden; contant, CreditCard, MasterCard of per factuur.

Uiteraard verzorgt Taxi Bloemendaal ook zakelijk vervoer van en naar Schiphol.

Stiptheid, uitstekende service, luxe en voordelige vaste prijzen zijn de belangrijkste kenmerken van Taxi Bloemendaal.

Voor onze Schiphol airport service biedt Taxi Bloemendaal zowel luxe taxi’s als luxe taxibusjes aan. Onze taxibusjes zijn van het merk Mercedes Vito met een compleet luxe interieur. Al onze chauffeurs spreken ook Engels, dit maakt het makkelijker communiceren met uw buitenlandse relaties.

Voor alle reserveringen of informatie i.vm. zakelijk Schiphol vervoer van Taxi Bloemendaal, verwijzen wij u naar de website van Taxi Bloemendaal. Natuurlijk zijn wij ook 24u/24u telefonisch bereikbaar op de centrale van Taxi Bloemendaal op het nummer 023 540 05 00.

Zakelijk vervoer Taxi Bloemendaal